Beoordelingen

Hieronder kunt u de ervaring van onze klanten lezen of zelf een beoordeling toevoegen.

5,0 rating
1 juni 2020

Patrick heeft meerdere dingen geschilderd bij ons in huis. Was zelfs zo vriendelijk om het poppenbedje van onze dochter te schilderen! Super fijn.
Fijne communicatie en vakwerk voor een goede prijs!
Zeker n aanrader!
Patrick bedankt!

Ingeborg en Huib
5,0 rating
1 april 2020

Onlangs heeft Patrick bij ons de beneden verdieping en de trap geschilderd. Alles netjes geplamuurd, gekit en geschilderd. Echt vakwerk!

Gijs
5,0 rating
26 maart 2020

Patrick is een goede schilder en staat voor zijn vak.
Hij heeft meerdere dingen bij ons geschilderd zowel binnen in het huis als buiten.
Hij leverd kwaliteit en komt zijn afspraken na.

Mulders
5,0 rating
22 maart 2020

Patrick heeft bij ons meerdere schildersklussen gedaan. Hij is een echte vakman. Patrick werkt nauwkeurig en neemt alleen genoegen met een goed resultaat. Hij denkt mee voor goede en mooie oplossingen. Hij is kundig en heeft veel verstand van de materialen die hij gebruikt. Hij komt zijn afspraken na. Ik kan hem iedereen aanraden.

Sjoerd Mulders
5,0 rating
22 maart 2020

Mijn oud-leerling Patrick Teunissen is tot mijn grote genoegen uitgegroeid tot een heuse vakman. Hij levert prima kwaliteit voor een betaalbare prijs, denkt met je mee, geeft goede adviezen en komt zijn afspraken punctueel na. Als de glazenwassers vragen wie je huis geschilderd heeft, omdat het er zo goed uit ziet, dan weet je genoeg. Een aanrader dus!

Tino Adolfs
5,0 rating
22 maart 2020

Patrich heeft het huis van binnen van boven naar beneden geschilderd. Perfect gedaan. Daarna hebben we gevraagd de dakkapel en de carport te schilderen. Eveneens tot grote tevredenheid

Klaas Redder
5,0 rating
21 maart 2020

Patrick heeft bij ons de zolder geschilderd.
Werkt erg netjes. Schilderwerk ziet er fantastisch uit.
De communicatie met Patrick is ook erg goed.

Christa
5,0 rating
21 maart 2020

Al twee keer bij ons het hele huis van boven naar beneden geschilderd. Naast het geleverde vakwerk blinkt Patrick uit in verstand van zaken en duidelijke communicatie. Bovendien zijn de gebruikte materialen van top kwaliteit hierdoor hoeft Patrick wat minder vaak ons huis te schilderen, scheelt weer in de portemonnee.

Remco



Bekijk ook eens onze Facebook pagina